Onze collectie nieuwe fietsen

  • Over Batavus fietsen

    Iedereen een Batavus!

    Je wilt een nieuwe fiets kopen! Maar… welke kies je? Je kijkt natuurlijk vooral naar wat een fiets uitstraalt en wat bij jou past. Ga je daarnaast voor gemak en stevigheid of staan lichtgewicht en comfort voorop? Voor elk gebruik en elk moment is er wel een geschikte Batavus fiets. Voor je dagelijkse, kortere ritten vind je bij ons een passende stadsfiets. Ook een woon-werk fiets vind je bij ons.

  • Sparta vindt het belangrijk om zich te onderscheiden. We hebben altijd zin in iets nieuws en maken de fiets steeds beter. Onze pay-off is ook niet voor niets: ‘Something Special’.

  • Vol trots presenteren wij onze collectie die wordt gekenmerkt door topkwaliteit. Wij maken immers gebruik van kwaliteitsonderdelen die perfect op elkaar zijn afgestemd. Daarnaast waarborgen wij deze kwaliteit, door iedere RIH-fiets handmatig te lakken en op te bouwen. Dit is uniek in Nederland en betekent ook dat iedere RIH-fiets net even anders is. Een RIH-fiets is en blijft een klasse apart!

  • Fietsen is fashion! Cortina bewees dit vorig jaar al door een samenwerking aan te gaan met modeontwerper Michael Barnaart van Bergen. Deze Nederlandse modeontwerper is benoemd tot modeambassadeur van Den Haag. De Cortina fietsen van 2013 waren de inspiratiebron voor de bijpassende outfits die Barnaart van Bergen ontworpen heeft.