Elektrische Fietsen

Sinds een aantal jaren is de elektrische fiets onmisbaar in ons assortiment. Door de ontwikkelingen in de elektrische fietsen groeit het aanbod nog steeds. Wij bieden u daarom ook een breed assortiment aan, bestaande uit de merken RIH, Gazelle en Sparta.

Naast het ruime aanbod nieuwe elektrische fietsen hebben wij ook een groeiend aanbod tweedehandse elektrische fietsen voor scherpe prijzen. Zo kunt u voor minder geld ook elektrisch rijden!

Kom eens langs om het aanbod van elektrische fietsen te zien en te ervaren bij Mooiweer Fietsen in Nunspeet.

 

ACTUELE AANBOD TWEEDEHANDS ELEKTRISCHE FIETSEN

 

  • Sparta is één van de grote koplopers op het gebied van elektrische fietsen. Door het brede aanbod is er voor ieder wat wils. Sparta maakt gebruik van verschillende systemen in elektrische fietsen. Zo kunt u kiezen voor het zeer gewaardeerde Sparta ION® - systeem, het E-motion-systeem met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en het Bosch-systeem met krachtige middenmotor.

  • Met tegenwind en ook met zware boodschappen is fietsen soms best lastig. Daarom heeft Gazelle een complete lijn elektrische fietsen waarmee elk type fietser uit de voeten kan. Zo geniet u van elke fietstocht en houdt u de vaart er altijd moeiteloos in.

  • De RIH Omega is een hoogwaardige elektrisch fiets die aanschakelt als u de fiets beet pakt en die uitschakelt als hij 2 minuten stil staat.

  • Een goede elektrische fiets in de lagere prijsklasse. Trenergy maakt gebruik van kwaliteitsonderdelen van bekende merken zoals Shimano, Samsung en Magura.