Elektrische Fietsen

De elektrische fiets is niet meer weg te denken uit ons straatbeeld en is als gemaksproduct een steeds groter aandeel aan het innemen in het totale fiets aanbod, hier spelen wij op in met een zeer uitgebreid aanbod elektrische fietsen van de merken RIH, Batavus en Sparta. Er is veel keuze in zowel de onderkant van de markt alsook in het hoge segment. Vooral de E-bikes met een middenmotor zijn door de goede gewichtsverdeling en natuurlijke fietskarakter zeer populair, het bekende merk Bosch speelt hier goed op in met een uitgebreid aanbod motoren en accu sterkte's om aan de wens van een ieder te kunnen voldoen. Ook E-bikes met voor of achterwiel motor worden nog veel verkocht en zijn kenmerkend door de soepele wat meer agressieve rijbeleving. Laat u goed voorlichten en kom doormiddel van een proefrit erachter welke fiets goed bij uw fietskarakter past. Wij staan voor u klaar!!  

Naast het ruime aanbod nieuwe elektrische fietsen hebben wij ook een groeiend aanbod tweedehandse elektrische fietsen voor scherpe prijzen. Zo kunt u voor minder geld ook elektrisch rijden! Wees u wel bewust van de risico's die dit met zich mee kan brengen wat betreft de leeftijd/vervangingstijd van de de accu en andere elektrische onderdelen. Ook hier proberen wij zo goed en transparant mogelijk advies over te geven.

Kom eens langs om het aanbod van elektrische fietsen te zien en te ervaren bij Mooiweer Fietsen in Nunspeet.

 

KLIK HIER VOOR ACTUELE WINKELVOORRAAD NIEUWE FIETSEN EN AANBOD TWEEDEHANDS ELEKTRISCHE FIETSEN

 

  • Sparta is één van de grote koplopers op het gebied van elektrische fietsen. Door het brede aanbod is er voor ieder wat wils. Sparta maakt gebruik van verschillende systemen in elektrische fietsen. Zo kunt u kiezen voor het zeer gewaardeerde Sparta ION® - systeem, het E-motion-systeem met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en het Bosch-systeem met krachtige middenmotor.

  • Fietsfans die van hun hobby hun werk maken. Dat zijn wij in een notendop. Elke dag fietsen we fluitend naar ons kantoor in Aalsmeer, op onze eigen Brinckers natuurlijk. Sinds 2015 zijn we continu bezig om fietsen te maken waar je met een glimlach op zit en precies dat gevoel willen we delen met onze klanten. Wij werken in de hoogste versnelling zodat jij nooit stilstaat en net als wij jaarlijks duizenden kilometers kunt fietsen! Of honderd, whatever makes you smile.

  • Elektrische fietsen

    Elektrische fietsen zijn niet meer uit het straatbeeld weg te denken. E-bikes worden steeds populairder en wij zorgen ervoor dat we een Batavus elektrische fiets voor iedereen hebben. Of je nou op zoek bent naar een fiets die je wilt gebruiken voor je boodschappen of voor weekendtochten, wij helpen je graag met je zoektocht!

    Lees meer over elektrische fietsen.

  • De RIH Omega is een hoogwaardige elektrisch fiets die aanschakelt als u de fiets beet pakt en die uitschakelt als hij 2 minuten stil staat.