Tassen - Manden - Kinderzitjes - Fietsendragers

  • Basil biedt een ruime assortiment tassen en manden, voor ieder wat wils.

    Klik hier voor de catalogus van Basil

  • Lekker winkelen, naar school of naar het werk, tassen zijn er voor alle doelen. New looxs staat voor fijne, sterke mode tassen. De collectie omvat ook een serie elegante en handige fietsmanden met speciaal ontwikkelde bevestigingssystemen. 

  • Al sinds 1934 verkoopt GMG fietszitjes, wie heeft er niet in gezeten! Met de komst van de Yepp is GMG een hele nieuwe weg ingeslagen. Kinderen kunnen mee op de fiets vanaf het moment dat ze zelfstandig kunnen zitten, gemiddeld genomen vanaf 9 maanden totdat ze een jaar of 10 zijn. Voor iedere leeftijdsfase heeft Yepp een fietszitje dat perfect aansluit bij de behoefte van ouder en kind.

  • Samen fietsen met je kind. Dat moet niet alleen leuk zijn maar ook veilig. Met een Bobike fietszitje bent je daar in ieder geval zeker van. Veiligheid staat bij Bobike voorop. Er zijn diverse modellen om uw kind in de leeftijd van 9 maanden tot 10 jaar onbezorgd en verantwoord op de fiets te vervoeren.

  • De MovaNext is dé compacte opvouwbare fietsendrager voor twee fietsen die snel en zonder gereedschap op de trekhaak te monteren is. Ook geschikt voor elektrische fietsen.